Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g0.8g0.8kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0.4g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.2g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g35kcal3.4g1.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834