Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 1.3g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal1.6g0g1.8g0.4g
Valittu annoskoko6g13kcal0.8g0g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0.1g
Arvot/100g100g216kcal13.8g0g15.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169