Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3.9g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal1.8g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.9g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g195kcal15.5g5.2g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744