Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pasta, Pirkka Gnocchi0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1.2g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g136kcal10.2g13.6g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519