Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.6g4.8kcal0.2g1g0g0.2g
Mustikka3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal0.4g3.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g1.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g222kcal3.4g27.1g10.2g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277