Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal0.8g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g141kcal6.9g5.2g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874