Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g10g8.6kcal0.1g1.9g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g11g3.9kcal0g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g238kcal3.8g30.4g10.8g1.4g
Valittu annoskoko50g119kcal1.9g15.2g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g60kcal1g7.6g2.7g0.4g
Arvot/100g100g238kcal3.8g30.4g10.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117