Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)31g21kcal0.5g4.7g0g0g
Emmental, punaleima 17%6.3g18kcal2.1g0g1.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g100kcal5.6g10.6g4g0g
Valittu annoskoko50g50kcal2.8g5.3g2g0g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal1.4g2.7g1g0g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.6g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629