Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.9g9kcal0.5g0.6g0.5g0.5g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.4g0.8kcal0.1g0g0g1.4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g5.6g19kcal0.6g3.5g0.2g0.7g
Auringonkukansiemen 3.8g22kcal0.9g0.5g1.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g102kcal4.2g9.2g5.2g5.6g
Valittu annoskoko50g51kcal2.1g4.6g2.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal1.1g2.3g1.3g1.4g
Arvot/100g100g102kcal4.2g9.1g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502