Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 18g20kcal3.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g63kcal7.8g2.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko50g32kcal3.9g1.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal2g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g63kcal7.7g2.4g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579