Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Philadelphia Light tuorejuusto6.2g12kcal0.5g0.2g1g0g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g77kcal4.6g3g4.6g1.6g
Valittu annoskoko50g38kcal2.3g1.5g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.2g0.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g76kcal4.6g3g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484