Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark14g75kcal1.1g4.5g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Canderel makeutusjauhe0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g420kcal7.6g10.8g39.2g0g
Valittu annoskoko51g210kcal3.8g5.4g19.6g0g
Annoskoko puolitettuna25g105kcal1.9g2.7g9.8g0g
Arvot/100g100g414kcal7.5g10.7g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881