Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton38g54kcal4.5g0g3.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.6g34kcal1.2g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g226kcal11.6g1.2g18.8g0g
Valittu annoskoko51g113kcal5.8g0.6g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna25g57kcal2.9g0.3g4.7g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.2g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703