Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g862g6295kcal8.6g8.6g689.9g0g
Sokeri 916g3719kcal0g915.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 712g1015kcal88.9g2.1g72.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g431g259kcal16g31.5g8.6g0g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g173kcal0g42.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1121g3847kcal114.2g784.8g13.5g39.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 52g191kcal9.6g5.7g11.2g15.7g
Marianne crush 150g647g2781kcal7.8g556.2g54.3g11g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g27.9g0g
Sokeri 37g151kcal0g37g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g17g10kcal0.6g1.3g0.3g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.7g0.5g1.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.2g8kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Marianne crush 150g26g113kcal0.3g22.6g2.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g38119kcal512g4900.4g1769.6g137.4g
Valittu annoskoko5000g19059kcal256g2450.2g884.8g68.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9530kcal128g1225.1g442.4g34.4g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050