Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g939g1202kcal139.9g0g84.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g19g169kcal0g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vehnäjauho, sunnuntai188g657kcal22.5g133.3g3.9g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 3286g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi52g145kcal4.6g3.6g11.9g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g117g540kcal0.6g0.6g59.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5641kcal345.6g313.4g359.6g25.2g
Valittu annoskoko5000g2820kcal172.8g156.7g179.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1410kcal86.4g78.4g89.9g6.3g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403