Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 422g3061kcal5g1.7g343g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl844g2869kcal118.1g472.6g56.5g92.8g
Sokeri 359g1456kcal0g358.3g0g0g
Mansikka 2110g982kcal10.5g177.2g4.2g40.1g
Raparperi 1266g426kcal8.7g69.6g1.3g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17587kcal284.6g2158.8g810g301.2g
Valittu annoskoko5000g8794kcal142.3g1079.4g405g150.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4397kcal71.2g539.7g202.5g75.3g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557