Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 585g834kcal73.1g1.8g59.9g0g
Sokeri 904g3668kcal0g902.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g170kcal0g42.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1037g3628kcal124.4g736g21.8g31.1g
Voi 797g5785kcal9.5g3.2g648.3g0g
Maito, Kevyt532g245kcal17g25.5g8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1063g475kcal2g100.2g1.1g19.1g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29751kcal456.2g3653.6g1478.2g100.8g
Valittu annoskoko5000g14876kcal228.1g1826.8g739.1g50.4g
Annoskoko puolitettuna2500g7438kcal114.1g913.4g369.6g25.2g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760