Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 563g4085kcal6.7g2.3g457.9g0g
Sokeri 838g3402kcal0g837.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)563g710kcal62g1.7g50.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 915g3140kcal93.3g640.6g11g32g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g16g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen422g139kcal13.9g20.7g0g0g
Raparperi 1577g531kcal10.9g86.7g1.6g22.1g
Sokeri 56g229kcal0g56.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24800kcal378g3367.6g1042.4g108.6g
Valittu annoskoko5000g12400kcal189g1683.8g521.2g54.3g
Annoskoko puolitettuna2500g6200kcal94.5g841.9g260.6g27.2g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897