Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper662g4765kcal6.6g6.6g529.5g0g
Sokeri 351g1424kcal0g350.4g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1324g4037kcal128.4g807.4g26.5g198.5g
Mustikka2647g882kcal13.2g169.4g10.6g87.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22273kcal298.2g2680.2g1133.2g572g
Valittu annoskoko5000g11137kcal149.1g1340.1g566.6g286g
Annoskoko puolitettuna2500g5568kcal74.6g670.1g283.3g143g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277