Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g735g2574kcal36.8g514.7g44.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g735g1029kcal40.4g139.7g33.1g0g
Vispikerma Flora 20%735g1618kcal22.1g36.8g147.1g0g
Sokeri 37g149kcal0g36.7g0g0g
Mansikka 2574g1198kcal12.9g216.2g5.1g48.9g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka184g70kcal1.8g17.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13274kcal228g1922.8g458.8g97.8g
Valittu annoskoko5000g6637kcal114g961.4g229.4g48.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3319kcal57g480.7g114.7g24.5g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397