Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1754g2912kcal333.3g0g175.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 376g851kcal60.2g1.9g67.7g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g815g228kcal4.9g48.5g1.6g20.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi752g2707kcal90.2g563.9g8.3g25.6g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 13g36kcal1.3g5.3g0.3g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 1003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13602kcal986.4g1263.2g507.6g107.2g
Valittu annoskoko5000g6801kcal493.2g631.6g253.8g53.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3401kcal246.6g315.8g126.9g26.8g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519