Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g919g2600kcal42.3g288.5g138.7g50.5g
Purjosipuli 735g168kcal13.3g17.6g1.5g15.4g
Sipulikuutiot rainbow735g74kcal11g11g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1103g3638kcal297.7g0g264.6g0g
Kananmuna kuoreton735g1051kcal88.2g0g73.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%735g1176kcal19.8g19.8g110.3g0g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17498kcal950.6g686.4g1177.6g133.4g
Valittu annoskoko5000g8749kcal475.3g343.2g588.8g66.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4375kcal237.7g171.6g294.4g33.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574