Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio3709g2411kcal370.9g155.8g11.1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1236g2349kcal55.6g197.8g148.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g158kcal0g39.2g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 15g60kcal0.4g14.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9958kcal853.8g814.4g319g0g
Valittu annoskoko5000g4979kcal426.9g407.2g159.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2489kcal213.5g203.6g79.8g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002