Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3474g2198kcal104.2g166.7g121.6g0g
Sokeri 554g2247kcal0g553.1g0g0g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.2g0g0.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g70kcal0g17.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 478g681kcal59.7g1.4g49g0g
Voi 434g3150kcal5.2g1.7g353g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16767kcal340.4g1496.6g1047.2g0.2g
Valittu annoskoko5000g8384kcal170.2g748.3g523.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4192kcal85.1g374.2g261.8g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979