Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1117g1855kcal212.3g0g111.7g0g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g559g759kcal29.1g141.9g7g13g
Vesi, vesijohtovesi 2794g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.8g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Korppujauho 20g72kcal2.1g14.6g0.2g1g
Kananmuna kuorineen punnittu335g422kcal36.9g1g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6383kcal567.2g335g302.8g36.2g
Valittu annoskoko5000g3192kcal283.6g167.5g151.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1596kcal141.8g83.8g75.7g9.1g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468