Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1389g7361kcal109.7g444.4g583.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2083g2625kcal229.2g6.3g187.5g0g
Voi 1389g10075kcal16.5g5.6g1129.2g0g
Canderel makeutusjauhe69g267kcal2g64.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g69g417kcal16.7g4.6g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g41489kcal748.2g1051.2g3875g0g
Valittu annoskoko5000g20745kcal374.1g525.6g1937.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g10372kcal187.1g262.8g968.8g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881