Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1357g2307kcal217.1g6.8g162.8g0g
Vesi1696g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 645g313kcal7.6g61.1g1.2g10.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl34g85kcal4.1g0.5g7.5g0g
Aromisuola (5g)34g19kcal0.2g3.6g0.4g0.7g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g848g933kcal19.5g33.9g84.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g305g1160kcal3.1g280.9g1.5g0g
Sinappi 81g107kcal3.6g11.5g4.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9847kcal510.4g796.6g526.2g24.6g
Valittu annoskoko5000g4924kcal255.2g398.3g263.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2462kcal127.6g199.2g131.6g6.2g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857