Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g179g555kcal21.5g102g7.2g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)15g132kcal0g0g14.7g0g
Kanasuikaleet kariniemi734g814kcal168.7g0g14.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3815g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g32g90kcal6.5g1.6g6.5g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka205g168kcal7g39g2.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3563kcal410.6g291.8g90.6g14.6g
Valittu annoskoko5000g1781kcal205.3g145.9g45.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna2500g891kcal102.7g73g22.7g3.7g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207