Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3305g697kcal39.7g112.4g6.6g69.4g
Hirvenjauheliha oma saalis1102g1234kcal242.4g0g33.1g0g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Voi 62g448kcal0.7g0.2g50.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g287g80kcal1.7g17g0.6g7.2g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.6g19kcal0.7g2.5g0.2g1.8g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5021kcal573.6g275.8g181.8g161g
Valittu annoskoko5000g2510kcal286.8g137.9g90.9g80.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1255kcal143.4g69g45.5g40.3g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407