Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2849g4729kcal541.3g0g284.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g370g1185kcal33.3g192.6g22.2g33.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1425g914kcal45.6g68.7g49.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 356g508kcal44.5g1.1g36.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14673kcal1329.4g524.8g787g66.8g
Valittu annoskoko5000g7336kcal664.7g262.4g393.5g33.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3668kcal332.4g131.2g196.8g16.7g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110