Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3053g5191kcal580.2g0g305.3g0g
Kananmuna kuoreton 420g599kcal52.5g1.3g43g0g
Sipuli 1527g462kcal19.1g73.3g3.1g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12503kcal1303.6g149.2g702.8g52g
Valittu annoskoko5000g6252kcal651.8g74.6g351.4g26g
Annoskoko puolitettuna2500g3126kcal325.9g37.3g175.7g13g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176