Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 584g4234kcal6.9g2.3g474.5g0g
Sokeri 331g1343kcal0g330.4g0g0g
Muna, annos 60g234g205kcal17.6g2g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 506g1736kcal51.5g354.1g6.1g17.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 234g782kcal0.1g190.5g0.1g3.3g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Raparperi 1946g655kcal13.4g107g1.9g27.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 778g499kcal24.9g37.5g27.2g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g156kcal0g38.5g0g0g
Sokeri331g1343kcal0g330.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21971kcal230.8g2800.2g1047.8g96.8g
Valittu annoskoko5000g10986kcal115.4g1400.1g523.9g48.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5493kcal57.7g700.1g262g24.2g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205