KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g393g2160kcal39.3g89.5g168.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1047g7644kcal10.5g10.5g837.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton262g838kcal60.5g27.5g54.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka524g1958kcal6.3g481.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2618g3298kcal288g7.9g235.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g157g942kcal37.7g10.4g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g33681kcal884.6g1255g2761.4g0g
Valittu annoskoko5000g16840kcal442.3g627.5g1380.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g8420kcal221.2g313.8g690.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156