Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2212g749kcal67.7g108.4g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 575g1974kcal58.6g402.7g6.9g20.1g
Kananmuna kuoreton 487g694kcal60.8g1.5g49.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 564g2290kcal0g563.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g66g266kcal0g65.7g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1084g759kcal130.1g43.4g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13462kcal634.4g2370.6g128.8g40.2g
Valittu annoskoko5000g6731kcal317.2g1185.3g64.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3366kcal158.6g592.7g32.2g10.1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886