Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g599g3204kcal46.7g203.6g245.6g55.1g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g1914g4977kcal38.3g76.6g497.7g9.6g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2448g2938kcal80.8g90.6g244.8g0g
Makeutusjauhe, Rainbow39g154kcal0.7g37.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22546kcal333g817.4g1976.2g129.4g
Valittu annoskoko5000g11273kcal166.5g408.7g988.1g64.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5636kcal83.3g204.4g494.1g32.4g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146