Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2323g3067kcal304.3g7g192.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1375g5583kcal0g1375.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g387g1355kcal50.3g263.3g9.3g0g
Perunajauhot,rainbow788g2552kcal0.8g638.1g0.8g11g
Leivontamargariini Euroshopper94g673kcal0.9g0.9g74.8g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26577kcal716g4594.2g555.4g22.4g
Valittu annoskoko5000g13289kcal358g2297.1g277.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6644kcal179g1148.6g138.9g5.6g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746