Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g888g1509kcal168.7g0g88.8g0g
Sipuli kuivattu 20g54kcal2.1g7g0.3g7g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g33g51kcal1.8g9.7g0.5g0g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Makaroni, keitetty, suolaton 888g872kcal27.2g176.9g2.9g9g
Lihaliemikuutio Maggi49g137kcal4.4g3.4g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2220g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g888g1509kcal22.2g53.3g133.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8346kcal456g511.6g474.8g39.6g
Valittu annoskoko5000g4173kcal228g255.8g237.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2087kcal114g127.9g118.7g9.9g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659