Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2028g1110kcal32.2g265.8g3.4g17.2g
Sipuli 348g105kcal4.3g16.7g0.7g5.9g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g869g2633kcal165.1g4.3g217.3g0g
Kananmuna kuoreton 1275g1818kcal159.3g3.8g130.6g0g
Vesi290g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 156g1383kcal0g0g156.4g0g
Mustapippuri 5.8g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14133kcal723g585.6g1017.2g49.2g
Valittu annoskoko5000g7067kcal361.5g292.8g508.6g24.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3533kcal180.8g146.4g254.3g12.3g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874