Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1939g1164kcal29.1g252.1g1.9g17.5g
Sipuli (kuorittu)356g96kcal4.6g17.1g0.7g6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1293g2942kcal245.6g0g219.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g49g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl646g550kcal9g28.4g45.2g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 646g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g400kcal0g0g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10337kcal578.2g602.4g626.8g47g
Valittu annoskoko5000g5169kcal289.1g301.2g313.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2584kcal144.6g150.6g156.7g11.8g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082