Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1309g4319kcal209.4g811.5g26.2g78.5g
Jauheliha, sika-nauta 1047g2319kcal183.2g0g178g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl26g65kcal3.1g0.4g5.8g0g
Vesi2618g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13407kcal791.4g1623.8g420g157g
Valittu annoskoko5000g6704kcal395.7g811.9g210g78.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3352kcal197.9g406g105g39.3g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141