Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3639g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 873g284kcal3.8g30.1g6.1g28.8g
Sokeri 309g1256kcal0g309g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 138g463kcal0.1g112.8g0.1g1.9g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g40g242kcal2.7g23.3g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4489kcal13.2g950.4g40.4g61.4g
Valittu annoskoko5000g2245kcal6.6g475.2g20.2g30.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1122kcal3.3g237.6g10.1g15.4g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353