Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg2688g1425kcal37.6g306.5g5.4g0g
Atria kevyt jauheliha1075g1828kcal204.3g0g107.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g672g807kcal22.8g24.2g67.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl538g457kcal7.5g23.7g37.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9032kcal544.4g708.8g435.4g0g
Valittu annoskoko5000g4516kcal272.2g354.4g217.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2258kcal136.1g177.2g108.9g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643