Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1267g444kcal12.7g82.4g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)279g75kcal3.6g13.4g0.6g4.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 38g336kcal0g0g38g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka253g68kcal4.8g10.6g0.5g6.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g253g887kcal33.2g175.9g4.3g8.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g86kcal3.3g3.3g6.6g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g329g92kcal2g19.6g0.7g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 2534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4004kcal121.2g614.6g114.2g55.8g
Valittu annoskoko5000g2002kcal60.6g307.3g57.1g27.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1001kcal30.3g153.7g28.6g14g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625