Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1337g7353kcal13.4g13.4g802.1g0g
Sokeri 1136g4613kcal0g1135.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g214kcal0g52.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1103g1573kcal137.9g3.3g113.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1304g4473kcal132.8g912.4g15.6g45.6g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g36685kcal575.2g4285g1861.6g91.8g
Valittu annoskoko5000g18343kcal287.6g2142.5g930.8g45.9g
Annoskoko puolitettuna2500g9171kcal143.8g1071.3g465.4g23g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059