Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1188g1129kcal237.7g0g20.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton297g475kcal23.8g11.9g38.6g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g297g368kcal8.9g76.1g1.8g0g
Vesi2971g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g83g75kcal2.5g2.9g5.8g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.4g0.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4280kcal550.6g220.2g133.8g9.6g
Valittu annoskoko5000g2140kcal275.3g110.1g66.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1070kcal137.7g55.1g33.5g2.4g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344