Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g402g1286kcal24.5g184.9g48.2g0g
Jauheliha porsaan 12%2814g5965kcal506.5g0g337.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1410g1128kcal36.7g56.4g84.6g0g
Kananmuna, keitetty 374g533kcal46.7g1.1g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17826kcal1228.8g484.8g1017.6g0g
Valittu annoskoko5000g8913kcal614.4g242.4g508.8g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4457kcal307.2g121.2g254.4g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590