Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 949g3851kcal0g947.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1209g4149kcal123.2g846.4g14.5g42.3g
Kahvikerma hyla Valio372g521kcal10.8g16g44.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 744g5275kcal2.8g0g595.2g0g
Mantelilastu (A la meira)632g3795kcal151.8g41.7g341.5g0g
Voi 372g2699kcal4.4g1.5g302.5g0g
Sokeri 632g2567kcal0g631.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 74g255kcal7.6g52.1g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g46260kcal604.4g5074.4g2601g89.8g
Valittu annoskoko5000g23130kcal302.2g2537.2g1300.5g44.9g
Annoskoko puolitettuna2500g11565kcal151.1g1268.6g650.3g22.5g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861