Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1364g4773kcal109.1g1022.7g23.2g40.9g
Voi, 1 tl, 5 g227g1659kcal2.3g2.3g181.8g0g
Kanaliemi laimennettu 3409g338kcal9.2g14.7g26.9g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13539kcal241.2g2079.4g463.8g83.8g
Valittu annoskoko5000g6770kcal120.6g1039.7g231.9g41.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3385kcal60.3g519.9g116g21g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080