Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton3704g5296kcal444.4g0g370.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl617g2099kcal12.3g18.5g216g0g
Suola, annos 3g62g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g62g451kcal0g0g49.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g556g3333kcal116.7g36.7g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22358kcal1146.8g110.4g1871.6g0g
Valittu annoskoko5000g11179kcal573.4g55.2g935.8g0g
Annoskoko puolitettuna2500g5590kcal286.7g27.6g467.9g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703