Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1546g542kcal71.4g30.2g4.6g38.7g
Sipuli 258g78kcal3.2g12.4g0.5g4.4g
Peruna, keskikokoinen 60g309g186kcal4.6g40.2g0.3g2.8g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g52g124kcal2.8g21.6g2.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 258g118kcal7.7g12.4g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2577g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2094kcal179.4g233.6g23.8g91.8g
Valittu annoskoko5000g1047kcal89.7g116.8g11.9g45.9g
Annoskoko puolitettuna2500g524kcal44.9g58.4g6g23g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122